15 mei deadline voor gecombineerde opgave

De Gecombineerde opgave 2019 kan tot 15 mei 2019 worden ingevuld en opgestuurd. Om dit te kunnen doen, is minimaal eHerkenning op betrouwbaarheidsniveau 2+ nodig. Wilt u deze nog snel indienen? Vraag dit middel dan snel aan bij één van de zes erkende leveranciers!

Reconi KPN Z login Quovadis Digidentity We-ID
EH2+ middel 1 jaar € 23,95 € 20 € 21 € 24,50 € 21 € 21
Opvragen KvK uittreksel € 7,50 € 7,50 Gratis Gratis Gratis Gratis
1 Machtiging EH3 Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis
SMS Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis
Beheermodule Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis
Face-to-face controle N.v.t. N.v.t. N.v.t. N.v.t. N.v.t. N.v.t.
Totaal € 31,45 € 27,50 € 21 € 24,50 € 21 € 21
Reconi Review KPN Review Z login Review Quovadis Review Digidentity Review We-ID Review

Rekening mee houden bij indienen Gecombineerde opgave 2019

Wie een brief heeft ontvangen van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) is verplicht om de gecombineerde opgave in te vullen. Deze aanvraag keert jaarlijks terug, en is bedoeld om de landbouwtelling in te dienen en subsidies aan te vragen. De deadline is 15 mei, en qua peildata geldt voor het aantal dieren 1 april, en voor de grondsituatie 15 mei.

eHerkenningsmiddel op orde

Om de gecombineerde opgave in te kunnen dienen is een geldig eHerkenningmiddel nodig. Wie niet zeker weet of zijn of haar middel nog geldig is, kan even proberen in te loggen of naar de datum in de bevestigingsmail van de eHerkenningprovider kijken, waar de verstrijkingsdatum genoteerd staat. Of, indien de aanbieder hierover beschikt, naar het beheerportaal gaan.

Veranderingen aan de gecombineerde opgave

Gecombineerde opgave 2019

De aanvraag is in grote lijnen hetzelfde als in 2018, op een aantal aanpassingen na. De volledige lijst is te vinden op RVO.nl in het document Wijzigingen Gecombineerde opgave 2019. Belangrijke zaken om rekening mee te houden zijn de extra controles over afmetingen voor o.a. bufferstroken, akkerranden, heggen en vijvers. Daar zijn ook aanvullende regels voor gekomen. De periode voor instandhouding voor vanggewassen gaat naar acht weken.

 

15 mei deadline voor gecombineerde opgave

Ervaringen

Heeft u ervaring met dit onderwerp?

Beoordeel dit artikel:
Beoordeling Be the first one!

Uw mening is belangrijk! Schrijf een review!