RVO

Voor toegang tot een aantal diensten van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, zoals Mijn RVO, kan worden ingelogd met een combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord, maar ook met eHerkenning. Hoe werkt dit?

eHerkenning voor Aanvragen RVO

Om bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland in te loggen met eHerkenning, is een eHerkenningsmiddel op het juiste niveau nodig. In het geval van Mijn RVO is minimaal betrouwbaarheidsniveau 1 nodig.

Heef u nog geen eHerkenning? Het inlogmiddel kan worden aangevraagd bij één van de zes erkende leveranciers van eHerkenning. Wilt u direct eHerkenning aanvragen voor de RVO? Klik dan op “eHerkenning aanvragen”.

back to menu ↑ Inloggen met eHerkenning bij RVO

Stap 1. Bezoek rvo.nl

Stap 2. Kies een van de erkende leveranciers (Connectis, Creaim | Reconi, Digidentity, KPN, Quovadis, Z login) en klik vervolgens op “Verder”.Met eHerkenning inloggen op RVO

Stap 3. Vul uw gebruikersnaam en wachtwoord in en vervolg het proces.

Resultaat: U bent nu ingelogd bij de RVO.

back to menu ↑ Diensten bij de RVO

Door in te loggen met eHerkenning kunt de onderstaande diensten gebruiken:

10 Total Score

Diensten
  • Demo portaal – PseudoID
  • RVO diensten op niveau eH3
  • Pilot Idensys
  • Pilot Idensys 2
  • RVO.nl (eLoket)
Beoordeling 5 (1 votes)

back to menu ↑ Over RVO

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) stimuleert ondernemers bij duurzaam, agrarisch, innovatief eneHerkenning aanvragen RVOinternationaalondernemen. Het is een uitvoerende dienst van de ministeries van Economische Zaken en Landbouw; voorbeelden van de dienstverlening zijn subsidies, octrooien, aanbestedingskennis en schadeafhandeling.

 

Ervaringen

Heeft u ervaring met RVO?

Beoordeling:
Beoordeling 5 (1 votes)

Uw mening is belangrijk! Schrijf een review!

  1. Reply
    Frederik de Kleermaeker 16 juni 2019 at 10:57

    Ik had eHerkenning nodig voor de informatieplicht energiebesparing. Het duurde even voordat het rond was, maar het is goedgekomen.