Via TenderNed registreren en inloggen met eHerkenning 

TenderNed registeren inloggen met eHerkenning

Om ervoor te zorgen dat u geen interessante opdrachten en aanbestedingen mist, kunt u zich registreren op TenderNed. Voor deze registratie, en om later in te loggen, maakt u gebruik van eHerkenning. Wie voor meerdere ondernemingen werkt, registreert zich voor iedere onderneming afzonderlijk met een persoonsgebonden eHerkenningsmiddel: aan één middel zijn meerdere KvK-nummers te koppelen.

Een gebruikersaccount

Een gebruikersaccount zonder daaraan gekoppelde onderneming stelt u in staat aanbestedingen te raadplegen en documenten te downloaden. Bovendien ontvangt u één keer per dag een overzicht interessante aanbestedingen. Reageren en inschrijven op aanbestedingen kan alleen wanneer u een onderneming aan uw gebruikersaccount koppelt.

Een gebruikersaccount met gekoppelde onderneming

Om een gebruikersaccount te koppelen aan een onderneming, wat nodig is om in te schrijven op een aanbesteding, logt u in met uw gebruikersaccount. Bij instellingen kunt u vervolgens, met gebruikmaking van een eHerkenningsmiddel, een onderneming aan uw gebruikersaccount koppelen. De eerste gebruiker die een specifieke onderneming koppelt aan zijn of haar account, is direct lokaal beheerder. Alle andere gebruikers worden automatisch gastlid; alleen de lokaal beheerder kan deze rechten ook aan andere gebruikers toekennen.

Registreer een buitenlandse onderneming

Wanneer een onderneming niet in Nederland gevestigd is, is daarvoor geen eHerkenningsmiddel aan te vragen: onder instellingen vindt u de optie om een buitenlandse onderneming toe te voegen. Als de servicedesk TenderNed deze goedkeurt, reageert deze binnen één werkdag met een activeringscode. Voer deze in om uw registratie te voltooien.

Via TenderNed registreren en inloggen met eHerkenning 

Ervaringen

Heeft u ervaring met dit onderwerp?

Beoordeel dit artikel:
Beoordeling Be the first one!

Uw mening is belangrijk! Schrijf een review!