Spoedprocedure eHerkenning

Spoedprocedure eHerkenning

Wie eHerkenning wil aanvragen, maar geen tijd heeft om drie werkdagen te wachten, kan gebruik maken van een spoedprocedure. Normaliter komt een aanvraag onderop de stapel terecht. Bij een spoedprocedure wordt echter voorrang verleend, en het uitgifteproces direct gestart. Zo kunnen aanvragers veel sneller, soms binnen enkele uren, over een middel beschikken.

Kosten spoedprocedure

Aan deze spoedprocedure zijn uiteraard wel kosten verbonden. Deze zijn extra, en komen bovenop de normale kosten voor een eHerkenningsmiddel.

Reconi Quovadis Z login We-ID Digidentity KPN
Kosten € 50 € 50 € 50 € 50 N.v.t. € 50
Reconi Review Quovadis Review Z login Review We-ID Review Digidentity Review KPN Review


Hoe kan ik back to menu ↑ met spoed eHerkenning aanvragenbij Z login?

Stap 1. Aanvraag indienen en de daarbij genoemde documenten verzamelen:

Stap 2. Bel de klantenservice voor de vervolgstappen op: 085 023 93 15

Stap 3. Ontvang uw eHerkenningsmiddel

Verloop spoedprocedure

Bij een spoedprocedure is het belangrijk dat alle gevraagde documenten binnen handbereik zijn. Een snel ingevulde aanvraag scheelt immers tijd. Goed om rekening mee te houden is dat bij de aanvraag van eHerkenningsmiddelen met een hoger niveau dan 3 een fysieke identificatie verplicht is, en dat deze niet digitaal, maar fysiek verstuurd worden. Het precieze proces verschilt per leverancier, dus het is aan te raden om dit voor aanvraag even na te gaan.

Voor wie is een spoedprocedure interessant?

Alleen wie het risico loopt een deadline te missen, kan het beste kiezen voor een spoedprocedure. Hoewel het altijd fijn is om snel over een bestelling te kunnen beschikken, is het voor bedrijven met minder haast niet nodig om de extra kosten te maken.

Spoedprocedure eHerkenning

Ervaringen

Heeft u ervaring met Spoedprocedure eHerkenning?

Beoordeling:
Beoordeling Be the first one!

Uw mening is belangrijk! Schrijf een review!