eHerkenning aanvragen via een reseller

reseller eHerkenningDoordat steeds meer overheidsinstanties eHerkenning verplichten, zijn er veel ondernemers die eHerkenning aanvragen. Door deze grote vraag naar eHerkenning, is er ook veel vraag naar extra informatie. Hier spelen verschillende partijen op in: zo zijn er websites ontstaan, zoals eHerkenningkiezen.nl, die alle leveranciers van eHerkenning met elkaar vergelijken. Nu is er echter ook iets nieuws op de markt: de zogeheten resellers.

Wat is een reseller

Wat is een reseller? Dit is eigenlijk een distributiepartner. Deze partner verkoopt een product van een ander, in dit geval eHerkenning, via zijn eigen website. Hier is niks mis mee, maar het is wel belangrijk om te realiseren dat de eHerkenning die daar verkocht wordt, niet anders of goedkoper is dan normaal. Vaak is het uiteindelijk zelfs iets duurder. Nadat een eHerkenning aanvraag bij zo’n reseller binnen is gekomen, wordt het gewoon doorgestuurd naar één van de gecertificeerde leveranciers van eHerkenning. Hier komt het vervolgens weer op de stapel van aanvragen die nog verwerkt moeten worden. Verwacht dus geen snellere verwerking van uw eHerkenning aanvraag en verwacht ook geen lagere tarieven.

Voorbeelden

Voorbeelden van resellers zijn digidienst.nl, flexwebhosting.nl en hostingdiscounter.nl. De eHerkenning die op deze websites wordt aangeboden lijkt in eerste instantie een stuk goedkoper te zijn dan bij de officiële leveranciers van eHerkenning. Maar wanneer u iets beter naar de voorwaarden kijkt, dan blijkt al vrij snel dat er aanvullende kosten zijn. Hierdoor zijn de totale kosten hetzelfde, of zelfs iets hoger dan bij de gecertificeerde leveranciers van eHerkenning. Voor betrouwbare eHerkenning kunt u uiteindelijk het best gewoon naar één van de zes gecertificeerde leveranciers van eHerkenning gaan en daar uw eHerkenning aanvragen.

eHerkenning aanvragen via een reseller

Ervaringen

Heeft u ervaring met dit onderwerp?

Beoordeel dit artikel:
Beoordeling Be the first one!

Uw mening is belangrijk! Schrijf een review!