Connectis wordt We-ID

Connectis We-IDDe organisatie die al tien jaar eHerkenning aanbiedt onder de naam Connectis, gaat dat vanaf nu doen onder de naam We-ID. Behalve de naamswijziging en een nieuwe website, veranderd er niets. De voorwaarden en de tarieven blijven hetzelfde, het aanbod blijft hetzelfde en de mensen achter de naam blijven dezelfde. Met trots lanceert We-ID een nieuwe website die specifiek op eHerkenning is gericht. Hierdoor is er een duidelijke scheiding tussen eHerkenning van We-ID en de andere producten die Connectis blijft aanbieden.

Waarom de nieuwe naam We-ID i.p.v. Connectis?

Connectis wilt haar klanten beter bedienen met een eigen merk, eigen benadering en ook een eigen website. Dit doet Connectis door het onderdeel eHerkenning aan te bieden onder de nieuwe naam We-ID. De ambitie van We-ID is dan ook om het aanvragen en wijzigen van eHerkenning eenvoudiger en sneller te maken. Met de nieuwe website van We-ID ligt de focus puur op eHerkenning. Het zou daarmee eenvoudiger moeten zijn om de informatie te vinden die u nodig hebt.

We-ID bij eHerkenningkiezen

Ook op eHerkenningkiezen.nl zal de naamswijziging doorgevoerd gaan worden. We proberen alle laatste ontwikkelingen op het gebied van eHerkenning zo snel mogelijk voor u online te zetten, zodat u precies weet wat er allemaal gebeurt. Voorlopig zal er staan “We-ID (voorheen Connectis)” om verwarring te voorkomen bij de mensen die de naamswijziging niet hebben meegekregen. Op den duur zal het stukje “voorheen Connectis” verdwijnen.

Website We-ID

keuze menu connectis we-id

Hier zal spoedig ‘We-ID (voorheen Connectis)’ komen te staan.

Via onderstaande link kunt u de nieuwe website van We-ID bekijken. De stijl van de website is flink veranderd en is nu puur op eHerkenning gericht. U kunt gewoon nog op de normale manier inloggen op uw Beheermodule zoals dat altijd heeft gewerkt. Houd er wel rekening mee dat u een andere keuze moet maken bij het inloggen bij een dienstverlener. Als u nu bijvoorbeeld bij het werkgeversportaal van het UWV inlogt, kiest u voor We-ID in plaats van Connectis.

Bekijk de website van We-ID

 

 

Connectis wordt We-ID

Ervaringen

Heeft u ervaring met dit onderwerp?

Beoordeel dit artikel:
Beoordeling 0.03 (39 votes)

Uw mening is belangrijk! Schrijf een review!